Alanya idag. :D

Packat och klart. Dessvärre är väskan så gott som fylld. Typiskt mig. Syftar på hemresan med allt nyinshoppat. Men äh, brukar alltid ordna sig på ett eller annat vis.
Åh, kul det ska bliiiiii! 17.20 lyfter planet. Så vid 12.42 hoppar jag på tåget till Arlanda från Avesta. Och på tåget håller Joppen då till. Nu är vi taggade!

Men kommer sakna mina killar så himla mycket, Timp & Mysse! Stort hjärta till er. Ska ni se att jag köper något kul där nere till er.

Hopppas alla får en trevlig vecka, för det ska vi ha. :D


Sommaren är här.






Se, jag kan nå nosen med tungan.


Tim var uttråkad så vi åkte till fågeltornet, som han tjata om i månader. Visst är det fint där, men inget man suktar efter direkt. ;)



Sen gled vi hem till Jp så hundarna fick leka av sig lite. Och vi planera lite grann inför resan. Två dagar kvar:) Nice. Sen lirade vi lite volleyboll, eller ah, jag försökte iaf.. hehe!

Nu blir det kvällsmacka sen natta. hajhaj.

Läskigt!

Läs om en man som har hamnat i koma efter att ha druckit en klunk av Torres San Valentín:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5223197.ab
Läskigt ju, sånt där får bara inte hända.

Sol i siktet.

Som alla säkert har märkt så har det varit kanon fint väder hela dagen. Börjad dagen med min dagliga morgon shake (herbalife med smak av tropisk frukt) blandat med ananasjuice och en banan. Sen fortsatte jag dagen med en inte så nyttig lunch. Fixade chickenbits och ris till mig och Tim.
      


Om någon undrar lite mer om Hebalifes protein drinkar är det min syster Linnea Widmark ni ska höra med. Ni når henne på mailen: [email protected]
Och nej, protein drinkar är såklart endast inte tillför banting. Utan det ger en bra start på dagen och man behöver inte fundera på om man fått i sig rätt sorts näring. Självklart finns det överviktiga människor som använder det för viktminskning.  Det funkar lika bra på underviktiga människor som vill gå upp i vikt. Eller som mig, som är dålig på att äta frukost. Tidigare blev det oftast ett vitt bröd med en ost skiva på. Ibland så struntade man helt i frukost, vilket inte heller är så nyttigt för kroppen. Därför tycker jag dessa protein drinkar är toppen!
Det tar ca fem minuter att blanda ihop och dricka upp, så perfekt för dem med stressiga mornar.

Läs mer om herbalife på deras hemsida.



Naj, undra om man ska ta en promenix med Mysak & Timp nu så länge solen skiner.


Sött&surt

Avslutar kvällen med min ganska nyliga inköpta godispåse från sött&surt och tjockar framför tv:n.
Godnatt och hoppas er helg har varit lika bra som min.


Justja!

För dem som inte förstår, hehe, så blir bilderna större genom att trycka på dem. Misstänker att alla förstod det, men ville bara upplysa om det ifall det fanns någon som icke gjorde det.

haj

Shibaspecial idag.

Jajamen! Bredsands camping i Enköping vad fullsatt av massa med vackra Shibor, trevligt folk och Shibaprylar. Trevligt värre må jag säga. Dagen bjöd också på utställning. Fem minuter innan jag skulle kliva in i ringen fick jag reda på att det var en officiell utställning. Jag hade hela tiden trott att det var en inofficiell. Och tur var väl de, annars hade jag varit ganska så nervös. Men utställningen det gick bra. Mysak hamnade på andra plats i sin juniorklass. Han fick även ett hederspris som betyder att han ännu inte är på "Champion klass" men att han är lovande. Så nu är det bara att fortsätta. woho. Bjuder på lite bilder från dagen här nedanför.


Vi träffade syskon till Mysak. En bror från samma kull och en yngre halvsyster.


 Linda var där med hennes hund Lotus.



Mysak och hans underbart söta halvsyster (bilden längst ner till höger)



Tacka ni från Shiba-no-kai som anordnat Shibaspecialen!

Lugna puckar.

Ingen stress denna helg inte. Jag har jobbat idag också. Ikväll blir det grillning med kussen JW (Johanna) med föräldrar, hennes pojkvän Daniel och Timp såklart. Gött! Så blir det att slappna av med ett eller två glas vin till det.
Imorgon bär det av tidigt till Enköping. Där Shiba träffen och utställningen ska äga rum. Det ska bli riktigt kul.



Bilden är tagen för några helger sen då Tim och jag grillade.

Nattuggla.

Är mitt andra namn. Är ju nu man kan slappna av, poppa musik och bara vara. Härligt, fast kanske inte så nyttigt. Måste komma i ordning med mina sovtider. Är ensam inatt också. Då behöver jag inte anpassa mig för någon annan, så volymen på högsta nivå. Hehe. Eller inte, för då blir hundarna sura. (Är inte helt ensam) Dem sussar så sött i sina bäddar! =)

Föresten, älskar REA. Kikade läget på Kupolen idag efter jobbet med Johanna och Ulrika. Vi hann in på en affär, Gina Tricot, innan det stängde (röd dag ju). Där fyndade vi båda två. Johanna hittade jätte snygga leggings, tuff t-shirt och söta smycken för under 200 kr. Jag köpte en grön v-ringad tröja, gul/vit randig pösig t-shirt, ett halsband och en super söt blå klänning som jag velade lite fram och tillbaka med. Men tog sedan det kloka beslutet att köpa den också. Allt detta blev endast 300 kr.  Billigt är ordet:) Rea is the shit!! Klänningen vad dock inte på rea, men som alla vet har ju Gina alltid bra priser på sina varor så det skadade inte så mycket.



Naj, undra om man ska sova nu trottallt.

Jobba idag!

Ska snart åka till Borlänge. Det blir andra jobb dagen på Burger King. Nice=)



Kom och eeet.


Framsteg för min bebis.

Mysak alltså. Han har blivit så mycket stabilare med åldern. Det känns verkligen bra, att det är på rätt spår lixom. För säkert bara två månader fick knappt någon okänd röra honom. Nu accepterar han nya människor betydligt fortare. Igår fick t.o.m. min kusin Johanna titta på hans tänder, vilket är ett stort steg. Det har typ inget kunna gjort utan jag tidigare. Eller jo, andra Johanna (JP) tror jag också fixade det. Haha. Aja det är så skönt att han nervositet för andra människor börjar släppa. Först var jag orolig att detta skulle bli ett följande problem. Men han var nog bara extra osäker vid sin unga ålder. Nu börjar han bli vuxen och självförtroende börjar stabilisera sig. Shit vad härligt alltså. Det känns som dem framtida utställningarna nu är säkrade.



Man måste ha koll på vad som händer där ute, men ibland blir det ju bara för trist.

Tips på mysiga städer.

Happ, som sagt blir man kvar i Dalarna ett tag till då. Känns ganska skönt att tagit det beslutet. Fått jobb på Burger King i Borlänge, och några extra timmars jobb på McDonald's i Falun. Så letar lägenheter för fullt i Borlänge. På måndag ska jag på visning. Det är en jätte fin etta på 40 m2. Det är alldeles lagom, större behöver man faktiskt inte.
Det är väldigt glest med lägenheter just nu. Så blir glad om jag får en, fast lite krav har man ju såklart. Skulle kunna tänka mig att bo kvar här i 1-2 år till. Sen är jag jätte sugen på att bege mig söderut. Jag har inte så bra koll på dem trakterna. Skulle vara Uppsala, som är min födelsestad. Men skulle gärna vilja ha lite fler alternativ att fundera på. Så har du tips på någon mysig städ i klass med Uppsala så skriv gärna och berätta.
 

Yohanna - Is it true



Islands bidrag som enligt mig borde vunnit på Eurovision songcontest.

Fototapet

Jag har fastnat för den nya trenden som man möter i många boenden - fototapet. Det är galet snyggt. Tyvärr är det nog svårt att matcha resten av rummet så det ser stilrent ut.

Exempel på några av mina favoriter från hemsidan http://www.photowall.se/ :

 

blåros
Några lite mer "diskreta" jag fastnade för.


Och några lite mer  spektakulära fototapeter man bara älskar.


Hur fränt skulle det inte vara att ha en världskarta över en hel vägg?!
Skulle funka i exempelvis arbetsrummet.


Börjar hajja nu.

Hur man designar sin blogg. Har grejar lite, och tyckte den blev lite bättre, men ännu inte nöjd.


blåros

Inte så lätt att hålla tillbaka filnet.

Tim skulle försöka ta ett foto på mig då jag inte smilade, men det gick inte så bra. Resultat:


Och ja, jag måste träna på min förskräckliga hållning.



Godnatt!


Jobbigt va!

Nyss kollat på sista säsongsavsnittet av Ballar av stål. :D Bitterfittan, Den jobbiga djävulen och Kanininkokerskan bjöd på humor. Haha den jobbiga djävulen slår alla. Skön människa, liten och dryg, tummen upp för det. (Så länge jag inte råkar ut för hans rackartyg.)


Imorgon kommer Johanna (JW) hit. Kuljul! Och stannar tills på söndag. Hoppas det blir fint väder så du också får njuta lite av det Hedemora är berömda för, lappenglass.
Om inte Uffe hinner före så hämtar Tim och jag upp henne vid tåget imorgon kväll. Får hon tass med oss ett tag. :-D Kanske köra en repris i helgen från förrförra helgen? Vi får se vad vi känner för att göra.

Bortsätt från att umgås med Timp och kussan så bjuder veckan på lite olika saker. Ska jobba torsdag och lördag. Hoppas det går lika bra som första gången, om inte bättre. På söndag är det Shibaträff i Enköping. Då ska Mysak ställas för tredje gången. Hoppas det går bra, om inte, så är det bara på "lek". Men funderar på att anmäla han till den officiella utställningen i Avesta och Svenstavik som är under sommaren. Vill så småningom avla på Mysak och då är det ett plus om dem har fint kritik från utställningar.
Sen ska jag börja packa i helgen. Johanna (JP) och jag far mot Alanya nästa onsdag. Ska bli gätta. Hoppas på sol!! Än så länge ser det ut att bli stabilt men man vet ju aldrig så i början på sommaren.

Ni som under vad Shibaträff egentligen är kan se svaren på resterande bilder. Shibaträff i Tullingö sensommar 08.


Domaren är lite läskig tycker Mysak.


Mysak hamnade på en andra plats i sin grupp.


Han fick en ny, jämngammal vän, Hjalmar.



Böcker till salu.

Är det någon som ska läsa på komvux i sommar/höst? Jag har böcker för matte B, Svenska A, Svenska B (två böcker) och Datakörtkort (två böcker & en skiva).


Matte B Matematik 3000  mitt pris: 150 kr (ordinarie pris 361kr)

Svenska A  Nya Svenska Språket  mitt pris: 100 kr (ordinarie pris 236kr)

Svenska B (2 böcker) Ekengrens Svenska 1 & 2 mitt pris: 350 kr (ordinarie pris 700kr för båda)

Datakörtkort (2 böcker  + skiva) ECDL mitt pris: 250 kr (ordinarie pris 635 kr för allt)


Söndagströtta?

Klart man får vara trött när det är söndag. Alla är trötta efter hundkursen, alla utom jag.  Som måste sitta vaken och skriva klar min uppsats. Tack alla ni som har varit snälla och ställt upp med intervjufrågorna till uppsatsen.



Tre trötta killar


Godmorgon.

Nyss vaknat, och skönt var det få sova ut för en gång skull. Solen skiner också, så ska gå ut och leka med hundarna i trädgården strax. Var på introduktion på Burger King igår. Det gick ju bra enligt mig. Skönt att ha jobb nu, BK+donken! =) Finfint det, steka hela dagarna! Mina studiemedel har gått ut och är strax klar med pluggandet. Så något lär man ju sysselsätta sig med annars blir man väl rastlös.
I fredags kollade vi på Talang och käkade pizza hos syrran. =) Det var mys. Vi tänkte först grilla, men var för hungriga hehe. Och Wiggo den sötnosen, han vägrade bli trött. Låt och skratta och härjade till klockan nio ungefär. Vilding!! =)
Igår var jag hemma hos Joppen och kollade på Eurovision music contest. Fatta inte hur Sverige kunde få så dåligt med röster. Marlenas låt är ju verkligen bra. Sen var Johanna jätte snäll och körde hem mig! Och då vare gött att krypa till kojs, snacka om att man var trött!!
Idag ringde en tjej från Hedemora Burks hundklubb och berättade att hon skulle ha instruktions om agility på torsdag. Men då jobbar jag!! Typiskt. Ville verkligen gå på den. Får se när jag flyttar till Borlänge om jag ska anmäla mig till deras Brukshundklubb istället och börja där. Dem har nog lite mer utbud skulle jag tro.
Nu väntar jag på att Tim ska vakna, som var ute på rajtan-tajtan igår, och komma hit sen blir det socialträning med hundarna.

 

peeeeeace out

 


Donkenmajki

Det är jag det. :) Blev inbjuden till introduktion idag på donken i Falun. Tyvärr hade jag inte möjlighet att komma till Falun då. Kan ändå inte börja jobba förens den 5 juni, så chefen där tyckte att jag lika gärna kunde dyka upp efter de på introduktion. Så inga problem, skönt! Som sagt är jag glad för vilket jobb jag än får med tanke på lågkonjunktur. Carro fick också tjänsten, så vi borde faktiskt få känna oss lite speciella nu ;) Var ju trotts allt över 300 som sökt tjänsten. Förhoppningsvis har jag lägenhet innan peace and love, Joppen :D Falun/Borlänge, får se vad som finns att erbjuda.

Goderkväller!

Veckodagarna rusar iväg, och imorgon är det redan helg igen. Då ska Tim och jag hem till Linnea & Fredrik och grilla. Tummen upp för det. Hoppas Wiggo är lite piggare då. Hälsade på hos dem igår, men då sov han hela kvällen, lillen. Han är så himla duktig och go!!
Idag har jag inte fått så mycket gjort. Setat på komvux ett tag. Skrev mitt sista prov på studieenheterna. Nu är det bara nationella kvar. Sen har jag bara glidit runt hemma. Varit fint väder så har setat ute ett tag medan hundarna har lekte i trädgården, härligt! Sen har jag och Johanna varit hurtiga och gått i nästan två timmar med hundarna. När vi kom hem åkte jag och Tim till hemköp för att köpa lite godis. Resten av kvällen har vi kollat på Ballar av Stål, grymt bra program! Nu väntar sängen. Drygt, lär byta lakan före nattning. Mysak har nämligen hoppar runt, BLÖT, i sängen efter att ha badat i Munken. Då blir man glad. Jaja, Tim får hjälpa mig så går det fortare. =)

Nattinuffsan

Bjuder på denna charmiga bild på Wiggo.
Bilden är tagen 21/3 - 09 alltså inte från igår.


Lyssna & le.

Denna låt är en riktigt glädjespridare. Så himla härlig.

http://www.youtube.com/watch?v=ncYFA48vkqQ


Två veckor kvar.

Om två veckor åker jag och Johanna till Turkiet. Jippiii. Tiden har verkligen gått fort. Vi bokade resan första April, och nu är der redan mitten på maj. Lite man har längtat, men nu är det inte lång tid kvar. Skönt och komma bort och bara unna sig med god mat, drinkar, sola, bada och massvis med SHOPPING! Läst nyss på Apollo att Turiket är ett riktigt shoppingparadis. Åh kommer bli helt vild. Fy vad härligt!!:)

Bjuder på en bild från vårat fina hotell




Go Marlena!

Sitter och kikar på Eurovision song contest - semifinal 1 och håller tummarna hårt för Marlena. Har aldrig riktigt brytt mig om melodifestivalen tidigare. Men i år har jag följt det och Marlena är ju GRYM! Gillade hennes låt från första början och tror att den har en bra chans i den stora finalen.  Hoppas hon går vidare ikväll.
(Uppdate: Marlena gick vidare. Wohuu)


Beställt från taxfree idag till min och Johannas resa. Det blev inte så mycket, mest godis och solskyddskrämer. Blev inga starka drycker för vi är ju faktiskt bara 19. ;) Beställde parfym, deo och godis till min Tim som det är väldigt synd om just nu, fysiskt! Parfymen skulle jag få pengar för. Men resten blir som liten en tröst present.


        Rosa plånbok till mig       Lakritspingviner är ett       Parfym & deo till Tim
- Björn Borg                      - måste                            - Million


Mysak har härjat med sin älskling Vera hela kvällen och nu är han helt slut. Skönt. :D Båda hundarna ligger vid mina fötter, helnöjda, efter att ha smaska i sig lite bacon.

Hajdaaa!

Det går mot grönare tider.

Då menar jag alltså sommar. Äntligen har den gröna nyansen beslagtagit vårens trista färger. Har inget emot våren, det är en av dem bästa årstiderna. Det är ju våren som för med sig grönskan. Bjuder på lite somriga bilder på mina två ögonstenar.




Mysak fick ett såkallat "cp-ryck" då vi gick in, se bild nedanför


Klart slut!

TIPS PÅ LUNCHER?!

Har alltid brist på idéer då det börjar blir dags för lunch. Makaroner + korv och tomatgryta, vofflor, eller sallad är väl de traditonella. Haha. Så kom gärna med tips på enkla goda lunchtips. :-)

Wimsey på nya äventyr.

Idag kände Wimsey för att göra något som är absolut förbjudet, promenad på egenhand.

Dagen började med att hundarna väckte mig som vanligt. Släppte ut dem i trädgården för morgon pinkning. Efter en stund kommer Mysak in, själv. Skulle gå ut och ropa in Wimsey men såg honom inte. Tänkte att det var ju över åtta år sedan han var på rymmen så borde ju vara i närheten. Gick och kika på Ulf & Ulrikas trädgård för där kan han vistas ibland. Men nej. Mysak fick hjälpa mig och leta och han ledde mig ut på gatan. Då var det bara att springa in, slänga av sig morgon rocken på med mjukisdress och riktiga skor sen ut och leta. Vi gick igenom skogen eller ah dungen där jag nästan visste att han hade passerat. Med tanke på att han älskar skogar. När vi kom upp från Skogen/dungen på Sätervägen vem ser jag inte då, 10 m bort, om inte Wimsey. Helnöjd såg han ut, ända tills han upptäckte oss. Så himla tur att han höll sig på trottoaren, och inte fick för sig att springa över vägen upp på stadsberget eller så. Hade det nog dröjt innan vi hittade honom. Lillgubben då.


Sötnosen, inte göra matte orolig nå mera!

Lyckad helg.

Kan man lugnt säga. :) Helgen började med fynd på ett par jätte snygga jeans i Barkarby outlet. Dem kostade ca 1100 inne i stan men i Barkarby fick man dem för endast 450 kr!! Hur bra pris som helst. Det hade jag till och med ekonomi till. Det var det ända jag shoppade, förutom en Shining Cream till min Skinnjacka, och några smarriga drinkar. Bestämde mig för att hålla i mina pengar denna helg, och det gjorde jag faktiskt mer eller mindre.

 

 

 Grå/beiga jeans från Fornarina


Sen åkte vi hem till Carina och Micke som nyligen har flyttat till Lidingö. Huset var verkligen jätte fint + stor mysig trädgård. Så det var inte helt fel att spendera helgen där. På kvällen bjöds det på grillat, mmm, och såklart Talang 2009. 

 

Gosiga katten Svante


På lördagen klev vi upp i tid för att åka ner till stan vid 12 snåret. Där spenderade vi resten av dagen/kvällen. Jag och Tim skiljdes från resten av hans släkt på tunnelbanan för att gå på egna uppdrag ett tag. Vi kiknade på Drottninggatan en sväng, där köpte jag bland annat krämen till min jacka, och löshår till Joppen. Hoppas färgen passar!! Det får vi veta på tisdag. ;D
Träffade mina käraste kusiner på stan också, Johanna (även kallad JW) och Jonas. Vi letade rätt på ett mysig ställe för att ta en fika och ett glas vin. Inte helt fel må jag säga.


När klockan slagit fyra befann sig Tim och Jag på Friday's vid Stureplan för att äta middag. Där återförenades vi med Tims släkt igen och hade det trevligt. Ett roligt sammanträffande var att Jonas och hans vänner också hade bokat bord där samma tid.
Efter middagen satt jag, Tim och hans morbror kvar för att testa deras berömda drinkar. ;) Johanna med pojkvän Daniel var också på plats. Buhu, hade otur och beställde än inte så god drink. Smakade som vodka blandat med utslagen läsk. Blev besviken och höll mig till vinet på den baren. Framåt 20.00 snåret gick vi vidare mot Sogni Ristorante. Men vi hann inte så långt förens en dörrvakt tipsade oss om att Adam Tensta och Sarah Dawn skulle spela på design passion. Det var gratis inträde så vi passade på. Lixom, Adam Tensta har ju faktiskt en hel del sjysta låtar. En timme senare ungefär gick vi vidare till Sogni där vi stannade resten av kvällen. Vid tolv snåret var det dags att tänka på en refräng. Vi skulle trotsallt upp tidigt dagen efter. Så det blev en burgare eller två på donken sen pendeltåg tillbaka till Lidingö. Helnöjd efter en lyckad kväll.

 


Så, då har vi kommit så långt som till idag. Vi vaknande vid åtta snåret av att barnen kom in i rummet för att titta på barnprogram. Men det var väl lika bra, så vi kom upp i tid. Vi var hemma i Hedemora kring två snåret skulle jag chansa på. Jag hann precis hem och fixa mat, göra mig i ordning, vila lite sen bar det vidare mot hundkurs i Stjärnsund. Efter det var det bara att åka hem och lämna hundarna sen mot Falun på arbetsintervju. Har sökt jobb på Donken i Falun. Intervjun gick enligt mig bra, men har inga förhoppningar med tanke på att det hade varit över 300 intervjuer före mig. Skojar inte, galet mycket folk som sökt till det jobbet. Jag trodde möjligtvis 7-8 pers kanske, men 300?! Helt sjuk.  :) Så chansen är nog inte så stor, om jag inte lyckades charma dem. Hoppas! Annars blir det bara att söka vidare. Jag blir glad för det jobb jag får. Så länge det passar mig och mina kunskaper.
Nu sitter jag här i allfall vid min dator, helt slut. Tim sitter vid sin. Vi börjar fundera på nattning snart. Ska bli så himla skönt att krypa till kojs må ni tro.
Sådär, nu har jag berättar om min förträffliga helg.
Hajs svajs!

 

 

Bjuder på en sista bild för idag på min snygging Tim i Barkarby.


Jajamen!

Har nyss anländigt till Tim. Sitter och chillar vid hans dator mendan han kikar på hockey. Usch, sport är inte min grej alltså. Ska krypa till kojs snart sen upp tidigt imorgon för att åka vidare till Stockholm. jiiha. Vi ska hälsa på Tims moster Carina med familj som flyttat till Lidingö. På vägen dit blir det mellanlanding på IKEA har jag hört rykten om. Men ska icke spendera några pengar där denna gång. Sen ska vi på information om vad Tim's bror har för sig i Kozovo. Han jobbar som yrkesoldat och är där på utlandstjänst.
Idag har jag, Linnea och pappa varit på en så kallad handledarutbildning så pappa får övningsköra med oss. Något som är obligatoriskt för alla som övningskör privat. Tre timmar satt vi och lyssnade på en man som berättade och infomerade, men det var riktigt trevligt och intressant. Man lärde sig en hel del faktiskt.
Äntligen ska jag och syrran ta tag i detta och hoppas på körkort till hösten. Jag har varit så himla omotiverad och ointresserad av körtkort, men nu är det dags.
Åh, snacka om att jag kommer sakna min finaste Mysak, min bebis. Tre nätter utan honom. Buhu. Folk som inte är hundälskare kanske inte förstår hur man kan sakna en hund, men tro mig, det blir som ens barn ungefär. Man fäster sig så lätt vid dem små liven. Mysak är tametusen nått bland det bästa jag har.
Men nu äre nattinatti dags. Hoppas alla får en trevlig helg.
bajbaj

Besviken!

Gammelgården kommer att stå tom i år. Hade jätte gärna velat styrt upp fiken i år igen. Var så himla mysigt förrförra året då vi hade hand om det. Men nej, i år blidde det visst inget. Anledningen är att vi inte har något som sköter vaktmästarsysslorna och föreningen inte vill lägga över ansvaret på oss . Kommunen verkar tydligen inte ha råd att anställa en vaktmästare åt oss. Det kan väl inte kosta så mycket? ja menar, de har ju råd att bygga en friidrottsarena som kostar dem säkert flera miljoner. Varför då inte se till att gammelgården får liv i år igen? Det är ju en gammal tradition här i Hedemora. Speciellt på nationaldagen och midsommar. Tråkigt tycker jag. Känns som staden dör ut mer och mer om ingen gör något vettigt!


Linnea, Carro & Jag vid Gammelgårdens fik sommaren 07.

ONSDAG KVÄLL!

Japp, ni läste rätt. Onsdag kväll nu. Bra att jag upplyste er om det va. HAHA, nu försökte jag vara rolig men misslyckades. Typiskt!
Varit duktig idag, skrivt ett prov som gick bra (tror jag iaf) sen pluggat i säkerligen en heeel timma. Pluggar alltid vid datorn, så lätt att fastna vid något annat kul. Som exempel http://www.youtube.com/watch?v=peAdaK4ey5U&feature=related där man får reda på hur Björn Gustaffson gör starka röror, (as starka) !!
Härligt snubbe det där alltså. :D
Funderar skarpt på flytt till Falun nu. Ska på arbetsinterljuv på söndag där, men vill inte säga mer. Pinsamt om man får ett nej. hi hi ...
Jaja, får jag jobb så köper jag mig en lägenhet direkt. Har nu tre styckna jag funderar starkt på. Ska eventuellt åka och kolla på dem nästa veckan, om interljuven går bra.
Så blir nog en dalatös ett eller två år till vare tänk. Men sen är jag jätte taggad på att lämna Dalarna ett tag. Pappa kommer ju alltid bo kvar här, så man går ju inte miste om det. :)
På tal om pappa, så gjorde han en himla goooo ungspanaka idag med grädde och hallonsylt. Riktigt gott ibland, speciellt om man är en godisälskare som jag.
Men har inte bara ätit och lagt på hullet idag. Tog en långpromenad med Mysak i drygt två timmar. Riktigt skönt, fast blev lite långtråkigt hehe.  Men jag har inget val, måste börja röra på mig mera. Mysaks kondition måste även förbättras till dem eventuella framtida tävlingar jag hoppas på att få detla med honom i. Fast i nuläget är det inge problem med hans kondition, den galningen!!
Men tänk vad fint det är i vissa delar av Hedemora. Det är inget man tänker på. Hedemora är faktisk underskattat när det gäller natur. Det är nackdelen att komma söderut då försvinner ju naturen mer och mer. Attans då.
Lite bjussning på bilder från våran promenadslinga:


Klart slut!

Noll koll...

...på hur man designar en blogg?! haha känner mig lite dum. Man borde ju ha erfarenhet av sin period på lunarstorm. Fast var ju som tur var några år sedan jag använde mig av den sidan. Aja, beklagar min bloggs outfit. Men som ni alla säkert vet, är det ju insidan som räknas. ;) jiiiha.
Åh, JW när du kommer får du hjälpa mig lite, jag vill bli din lärling!!  Och turen står på min sida, för  du kommer ju snart också. 19-24 maj, eller hur? Ska bli kul och ses lite igen.
Bara för det tänker jag bjuda på en gullig bild på oss två som mindre. :-)


Hittade denna otroligt CHARMIGA bilden på mig och Johanna.
HAHAH, kan man göra annat än att le när man ser denna bild!?
Taget julen 03 skulle jag tro. Så jag var väl 13år och Johanna 15år.
Vi hade precis haft utredningen "hur många påskmust klarar man av på en kväll?"
Resultatet blev 13 musatar. Om jag minns rätt. Vi fick nog en rejäl sockerkick efter det.

Lyssna & njut!

Gå in på hemsidan här nedanför:
http://www.myspace.com/carlfredrikjohansson
Sidan finns även under "länkar" så slipper ni trycka upp en ny sida.
Lyssna sedan på låtarna. Det är min bror, Axel, och hans kompis, Calle, som har skrivit låtarna.
Min favorit är Im Through, hur fin låt som helst! Ni är verkligen duktiga ni grabbar.



Inte många som har lika duktigt bror som jag.

Skenet kan bedra!

Så kändes det då jag fick tillbaka gårdagens svenska prov. Det gick betydligt mycket bättre än väntat. Snacka om att man blir glad då. Förra veckans prov gick sämre än trott, så detta blev ett litet lyft.
Måste påpeka det som säkert många andra bloggare gör idag, det otorligt tråkiga vädret!! Regnat hela dagen, fy då! Men trots det var Mando och jag duktiga och tog en promenad i förmiddags. Mycket trevligt och ses igen.
Ikväll blir det plugg, prov imorgon också. Så blir det när man skjuter upp allt. Sen en kvällspromenad med Mysak (ser ut som att det börjar klarna upp nu). Måste börja köra lite styrka ikväll nu, och resten av kvällarna fram till 27 maj. Körde 40 min per dag tidigare i våras och det blev faktist lite skillnad, kändes det som iallfall. Men sen kom jag av mig då goidspåsen lockade för mycket. Fast nu lär jag skärpa mig, annars kommer jag se ut som en fladdrig flodhäst brevid Johanna som är hurtig och springer varje dag!! Tänk om man var lika ambitiös som henne alltså. :-) Men nej...
Men nu rinner tiden iväg, bäst att sätta igång med pluggandet!


Ett prov kvar i datakörkort.
Någon som tänkt läsa det till höst?
Isåfall får du gärna köpa mina böcker för mindra än halva priset.


Bjuder på den här supersöta bilden på mig och amando från sommaren 06.


Godkväller!

Är helnöjd för tillfället, inget pluggande ikväll och sovmorgon imorgon har jag planerat, gött!
I övrigt mumsar jag på en macka och lite oboy efter att ha gått nästan en mil med Johanna och hundarna. Lilla Verixen gick som aldrig förr  ;D men blev lite trött efter ett tag. Så liten fortfarande ju.
Sen en till sak, är det bara jag som tycker att det är ovanligt mycket knott i år? Blev invaderad av ett helt stim som förföljde mig, läskigt.
Se resterande kort:

 

Knott!
Iakta de svarta prickarna, KNOTT.

Mysak
Mysak håller span efter Vera.


Johanna och Vera.

Johanna och lilltjejen.


Ny vecka, nya tag!

Eller kanske inte. Snacka om att jag är pluggtrött!! Läst lite olika kurser på komvux sen förra hösten. Skulle egentligen ha blivit klar i april, men råkade dra ut på tiden lite. Räknar att bli färdig med allt i mitten av maj ungefär. Skönt!! Anledningen att jag sökte till komvux var att läsa upp matte B, vilket jag blev klar med för säkert 3 veckor sen. Kursen gick mycket bättre än väntat! Hoppade på en kurs i vintras som heter datakörkort som ger 250p. Klarar man alla proven får man automatiskt VG. Ganska enkla poäng. Känt mig oambitiös under hela tiden på komvux, var nog inte redo att börja plugga på en gång efter studenten. Därför börjar jag tvivla på mina höst tankar om högskola. Har nämligen sökt till socionomutbildningen men tror inte att jag är "mogen" för att plugga i 3.5år för tillfället. Behöver nog lägga pluggandet åt sidan och testa på arbetslivet ett tag. Om man får något jobb dvs. Otur för oss studenter att lågkonjunkturen skulle äga rum precis nu. Vi får se hur det blir, söker jobb för fullt sen får vi se hur jag känner med pluggandet i höst, om man ens kommer in. Skriva gärna en kommentar om dina höstplaner!

Enkelt och somrigt dekorationstips:
Leta rätt på en inte för djup skål.
Hoppa i ett par skor och gå ut och plocka lite blommor.
Knipsa bort skaftet och lägg försiktigt i blommorna i skålen med lite vatten.
Blir superfint! Passar perfekt att ha på exempelvis soffbordet.
(Se exempel på bilden nedan)


Dagen jag inte trodde skulle komma!

Idag är dagen jag inte trodde skulle komma, då jag skaffar mig en blogg.
Har faktiskt varit lite skeptiskt mot allt bloggande.
Men blev så sugen efter att ha snokar runt på alla andras så tog beslutet inskaffa mig en trotsallt.
Kanske kan vara lite kul ändå. ;)
Fast blev lite sur, mitt traditionella smeknamn Majki var tyvärr upptaget. Så Majkon fick det bli!
Jaja, ska man börja berätta lite om dagens hängelser då. Inte så intressanta men.
Tror att jag slog årets rekod och sov till kl 13.00 imorse!! Tim, min latis klev upp närmare två skulle jag tro.
Så hann bara äta lite frukost, plugga lite, ut med Mysak, duscha sen bar det iväg till Stjärnsund.
Om ni undrar vad man kan göra i Stjärnsund så har jag svaret på det! Johanna Persons farbror som är otroligt duktig med hundar anordnar socialträning varje söndag. Så vi åkte dit idag för andra gången. Nu fick Wimsey följa med också, mannen som gjort som han velat i över 10 år ungefär. Har lite problem med honom när det gäller andra hanhundar, men man märkte skillnad redan efter första gången, toppen! Hoppas vi ska få ordning på vår bitska lilla terrier. Tim gick med Mysak på kursen, och oj vilken kille han är. Cool lugn, han är det då inge problem med. Snacka om att jag har haft tur.
Nu ska jag fixa lite mer min nya blogg, får se om man får ordning på detta. Hehe. Sen plugga lite vare tänkt, prov imorgon!  Och till sist, krypa till kojs med Tim som åker hem till Avesta imorgon, trök!
Godnatt med er ALLA mina läsare ;) Misstänker att ni är många! hahah.
Vid "pennan"/Majki
Min lydiga & duktiga kille! Han kan man vara stolt över.Min trotsiga lilla kille. :) Men du är allt bra go du ändå.Jajamen, här har ni självaste bloggaren, dvs mig. ;)

RSS 2.0