Det börjar närma sig.

Packat ihop lägenheten idag.. Känns lite konstigt, men handlar ju bara om sex månader? Visst väcktes det minnen vid packningen... Livet ser ju helt klart anorlunda ut idag, än vad det gjorde när jag flytta in för snart fyra månader sen.
Har några som är intresserade att hyra lägenheten, och den kommer att stå möblerad. Guld värt, hade inte orkar släpa hem soffa, säng mm. :) Några ska komma och kika på den i helgen. Så får se vem det blir som kommer sova i min säng sex månader framåt... :P bäddmadrassen snor jag hem iaf, hehe.

Aho, mysiga lya! Ses i vår.

nattii.

Vad vill ni mig?

Lyssna på det här. På två dagar har jag blivit attackerad av två långbenspindlar. Har fobi för alla insekter och kryp, och inte minst spindlar med decimeter långa ben. Uuuaahh.... Hur tror ni det då känns att dessa äckliga meningslösa varelser kryper på ens kropp? Igår på mitt ben, och idag hoppade ned en från taket i mitt hår. Vad har jag gjort er?!!!





Mysak...


Duktig kille. =)


ih ih.

Tillbringade helgen i Stockholm med Carro, juha & kussarna. :) Mycket trevligt. Shopping + ferre, gätt. Kom hem i söndags, och mådde lite skumt den dagen. kanske för att vi sov 8h på två dagar och endast käkat bk + mackor. Inte så hälsosamt.
Ringde Högfjällshotellet i Vemdalskalet igår, och fick reda på att jag ska åka upp den andra, sen bli kvar där tills Maj. Ska bli SÅÅÅ skönt och komma bort, tro mig. Det är behövligt. Men shit vad jag kommer sakna vänner + familj. Blir lite tårögd av tanken. Men ser ut som att Mysak kommer kunna hänga där uppe med mig, iaf under lågsäsongen.

Bilder från helgen:

 

 


 





Skönast i helgen, ih ih. Jonas fattar. :D


wiho.

Hoppas hoppas!! :)

Spontanfest gillar vi!

Lite "update" efter helgen. Fredagen var chill. Kikade läget med Carro. Först på nån ferre sen flamman, nyktra! Var ganska intressant. Speciellt att iakta alla små tjejer som dansade runt på "strip"stången på Borlänges sämsta..? hak. =)  Hahaha! Elin var ju skönast, står och skrattar och pekar på dem, så alla hoppa ned. HAHA!

Igår efter jobbet hade jag planerat in en lugn städar,diskar & tvättar-lördag-chill-kväll. :D Men framåt nio snåret sprack dessa planer och Carro kom förbi. Partysugna som vi var begav vi oss till syrrans kompis som hade lite för krök! :) Kvällen slutade med S2, centrumgrillen och en trevlig promenix hem med carro och syrran. Kul kväll. Gillar spontan"fyllor". Blir man inte besviken iallafall om kvällen inte blivit som man tänkt sig. haha. Synd bara att Joppsan inte kom till stan. Hon var ute på någon fest långt ute i ingenstans.
Idag har jag jobbat lite, sen åkt hem till pappa. Känner mig allmänt sliten. Knasigt, gårdagen var ju ganska lugn ändå? :)

Längtar tills imorgon!!! Blir en dagstripp till Stockholm. Ska greja lite, sen gå på stan med mina kussar, Jw & Jonis. två tummar upp för det. Ska även leta efter en present till pappa som fyller år snart. Men är ganska hundra på vad han ska få för något.
Hade lite ångest om jag skulle palla mig ned eller inte när det bara var över dagen sådär, men vafan, går ju inte att vara bekväm alltid.

Nu blev det mycket text. Beundrar den som orkar, eller har intresse att läsa allt. hehe.

Bajbaj.





Fredag



 

Trevlig kväll 8D

 


Fjällen i vinter?

Jag och Carro planerar att säsongsarbeta i fjällen i vinter. Söker runt på alla ställen som går i Sälen och Vemdalen. Hoppas på något nice! Skulle inte vara helt fel och komma iväg några månader... Blir nog att hyra ut lägenheten i andra hand då. Så hoppas hoppas!! :)  Trök bara att Jp inte är på, men hon har ju sitt trygga fasta jobb. 8)




Missa inte.

Ikväll är det sista avsnittet med Hollywoodfruar där det visar bortklippta scener. MISSA INTE DET! :)



Lätt höstens bästa program, synd att det snart är slut! :D


REGN, KALLT, HÖST..



Dags att palla sig ut i regnet för en långpromenad med Mysak.

Låter lockande va!



Kul va.

Helgen har varit mycket fin. I fredags shoppade pappa och jag loss på IKEA. Nu börjar det kännas lite hemtrevligare i lägenheten. I lördags blev det jobb sen kalas!! =) Johannas kusin Frida fyllde 18 så dem kom förbi hos mig med några vänner. Sen hade Carro med sig nå göteborg-folk hon träffat i Agia Napa. Kvällen slutade på s2. Riktigt kul var det inne på krogen. Temat var 70-tal? Så dem som var utklädda kom in gratis. Synd att vi inte visste det, kunde blivit skoj. Idag har jag jobbat lite sen hängt hos syrran. Mycket trevligt.



Me and jop.


Grattis "Fritte" :D


Carro taggar !!


Mr Mysak med sitt "gäng"


Marre, Juha, Frido


yeeey.


ferre


Carro med poolare.


Jp och Marre 8)



Godnatt!

Knas!

Mysak är knas, just nu. Ligger och rullar runt på golvet, och låter som en ... katt? Tror att det är ett sätt för honom att söka uppmärksamhet. Haha, stackars pojk. Matte bryr sig bara om sina fyrkantiga apparater, datorn, tv, mobil.. Nä så illa är det faktiskt inte. Men han har haft tråkig idag, varit själv mycket. Men i morgon blir det Hedemora, vårat barndomshem. Åh vad lycklig han blir varje gång vi kommer dit. Springa och härja i trädgården hela dagarna, och ta en simtur då och då i sjön, haha! Var hemma hos pappa på min födelsedag så passade på att ta lite härliga kort på mina grabbar!




Vart tog hösten vägen?

Är nöjd med dagen, fått mycket gjort för en gångs skull. Ställde klockan på 08.00 i morse för att kliva upp och ta mig till arbetsförmedlingen. Lika bra va, eftersom mina timmar på BK inte räcker till. Min första tanke när jag klev ut genom dörren i morse var, vart fasiken tog hösten vägen? Är ju tammetusan vinterkyla redan?! Höll på att frysa bena av mig, trots dubbla byssor. Då äré illa.

Satt och väntat i ca 1.5h på arbetsförmedlingen att det skulle bli min tur, sen kände jag att själva samtalet inte gav så mycket. Själva grejen att behöva gå till arbetsförmedlingen är ju bara för deppit. Men vad gör man ju inte, måste ha ett till jobb så man kan börja "leva" igen.
Efter besöket traskade jag vidare mot kupolen. Hade gjort mig förtjänt av lite fönstershopping + att jag sökte jobb på lite olika ställen och snacka med lite butikschefer som jag sökt hos tidigare. Hittade också ett par nya dans/mjukisbyxor som jag köpte för presentkortet på H&M från Axel. Sen var det bara att röra sig hemåt.

Väl hemma tog jag en promenad med min älskling, Mysak alltså. Kallt var det! :( Efter det hämtade Bella upp mig, sen åkte vi på dans!

Imorgon blir det IKEA !!

RSS 2.0