Jobbigt va!

Nyss kollat på sista säsongsavsnittet av Ballar av stål. :D Bitterfittan, Den jobbiga djävulen och Kanininkokerskan bjöd på humor. Haha den jobbiga djävulen slår alla. Skön människa, liten och dryg, tummen upp för det. (Så länge jag inte råkar ut för hans rackartyg.)


Imorgon kommer Johanna (JW) hit. Kuljul! Och stannar tills på söndag. Hoppas det blir fint väder så du också får njuta lite av det Hedemora är berömda för, lappenglass.
Om inte Uffe hinner före så hämtar Tim och jag upp henne vid tåget imorgon kväll. Får hon tass med oss ett tag. :-D Kanske köra en repris i helgen från förrförra helgen? Vi får se vad vi känner för att göra.

Bortsätt från att umgås med Timp och kussan så bjuder veckan på lite olika saker. Ska jobba torsdag och lördag. Hoppas det går lika bra som första gången, om inte bättre. På söndag är det Shibaträff i Enköping. Då ska Mysak ställas för tredje gången. Hoppas det går bra, om inte, så är det bara på "lek". Men funderar på att anmäla han till den officiella utställningen i Avesta och Svenstavik som är under sommaren. Vill så småningom avla på Mysak och då är det ett plus om dem har fint kritik från utställningar.
Sen ska jag börja packa i helgen. Johanna (JP) och jag far mot Alanya nästa onsdag. Ska bli gätta. Hoppas på sol!! Än så länge ser det ut att bli stabilt men man vet ju aldrig så i början på sommaren.

Ni som under vad Shibaträff egentligen är kan se svaren på resterande bilder. Shibaträff i Tullingö sensommar 08.


Domaren är lite läskig tycker Mysak.


Mysak hamnade på en andra plats i sin grupp.


Han fick en ny, jämngammal vän, Hjalmar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0