...om detta är rätt?

Jag har ingen aning.

Hurra för mig.

20 år idag, hihi. Tänk att det fortfarande kan vara så kul att fylla år. Sov hemma hos pappa inatt. Så han kom och uppvakta mig imorse med frukost på säng och presenter imorse. =) Sen blev det tårta och jag önskade Chicken tikka masala till middag. Måste medge att pappa är en riktigt mästerkock. Carro kom förbi senare på lite tugg. Trevligt satt och snacka skit och möla i oss tårta haha. Nu väntar jag ivrigt tills på fredag. Då ska jag och pappa åka till IKEA! Fick presentkort på IKEA som jag önskat. Så blir dit och shoppa loss med pappa! Ska bli så mysigt, och kul. Älskar shopping, det är lycka!!! Sen på lördag fyller Johannas kusin 18, så då blir det utgång i Borlänge. Kommer alltså bli en toppen helg, hoppas jag på iaf! :D



DÅ!



NU!



Kalas!

Myshelg. I fredags tog jag en promenix med syrran och blev därefter bjuden på lunch hos dem, mums. Hurtiga som dem är, Linnea och Fredrik, så sprang de Lidingöloppet i lördags. Då passade jag på att ta jag åt mig äran att passa en av världens sötaste hundar alltså ROCCO! :) Det var mys. Så fick Mysak sällskap på kvällen också när jag skulle jobba.
I lördags blev det lite kalas för mig i lägenheten, trevligt trevligt. Tårta och vin! Fyller 20år imorgon. Jonas och en vän till han kom och hälsade på från Stockholm. Kuljul! Sen igår låg Carro och jag helt sega framför tv:n till typ kl 17. Haha. Snacka om soft dag. Efter det tog Mysak och jag en långpromenad. Vi hittade en ny jätte mysig väg längs Dalälven.

Slänger upp lite bilder från kvällen:





Tack alla för en trevlig kväll i lördags!


Snowblades till salu.

Johanna och jag hade en period i 7-8an då vi ofta hängde i Gaprenbergs slalombacke med våra snowblades. Tider det var, lite kul man hade då hahaha. Vilka minnen! =D Men nu var det några år sedan man använde dem, så slängde ut dem på blocket nyss. Någon som vill köpa, 300kr? Misstänker att svaret är nej. Men man kan ju alltid försöka.




Utseendemässigt är dem ju helt ok, men möjligvist till för dem lite yngre.

och en sak till..

Min hund sover charmigast:


Underbara, underbara Mr Mysak.


Godnatt!



IKEA i Borlänge!

Jag fick precis reda på att IKEA nu bestämt att öppna ett varuhus i Borlänge. Det har ju varit mycket snack hit och dit. Men nu verkar det vara på gång. Glad jag blir, hihi. Älskar IKEA. Får se om man bor kvar när det byggt klart bara. Börjar ju som sagt längta bort från Dalarna...





Man ska ha husbil!

När Carro och jag slår ihop våra kloka huvuden kommit vi alltid fram till något snillrikt. Innan studenten var våran framtid säkrad, trodde vi. Rädda sköldpaddor på Galapagosöarna. (De söker faktiskt folk dit, dock med dykarkort, vilket Carro har) Men sen ångra vi oss, och bestämde oss för att flytta till Miami och jobba som djurpoliser efter att kollar för mycket på Animalplanet. Hahaha! Självklart fullföljde vi inte dessa drömmar, haha! Men nu har vi en ny plan, köpa en husbil! :D Ärligt talat, är vi inte påhittiga. Spara lite pengar, köpa sig ett vandrande hus sen bara glida runt. Shit, älskar våra idéer. Tro mig, kanske blir av ;D Jp var på och tyckte planen var genial.

Hittade några helt ok husbilar under 20 000:


Nå, vad tyx?


Alltså, är det bara jag som får en självklar bild att se Carro eller Jp komma körande i denna otroligt läckra husbuss???! Klockrent ju!

Vem vet, skulle inte vara helt fel och glida runt i Europa i ett vandrande hem. ;D


"Vilken fin Finskspets du har"

Det är lätt att förknippa Shiba med Finskspets, tydligen. Har fått frågan då och då om Mysak är en Finskspets tidigare. Men sen jag flyttat till Borlänge har jag blivit terroriserad av kommentarer som "Äré en Finskspets" "Vilken fin Finskspets" "En sån där Finskspets hade jag som liten" osv. Inte särskilt besvärande, nej. Men börjar bli lite komiskt, för nu är det inte då och då utan vid nästan VARJE promenad. Verkar som att de flesta i Borlänge en gång i tiden ägt en Finskspets?



Finskspets                                     Shiba  
&  

 
Mysak

 


yes maan.

Kort sammanfattning av helgen. Fredag=chill! I lördags åkte jag syrran och freddan på loppis i Falun! =) Gick dessvärre inte så bra för mig haha, tror jag gick 200 i plus hahah! Jaja! Hade bara ungdomskläder med mig, kanske inte så poppis på loppmarknader?! Tydligen. Syrran och Fredrik sålde för betydligt mycket mer. Men har några klyftiga idéer till nästa lördag, då vi ska dit igen.
På kvällen hade vi tänkt gå ut, men kom dock inte så långt.  Är farligt och ladda upp med 3 liter vin och en sjuttis sprit när man är tre tjejer ensamma i en lägenhet! Kände mig som 15 igen, haha!
Igår hände det inte så mycket mer än att man låg död framför tv:n! Sen framåt kvällen tog Mysak & jag en lång promenix och sen blev det soffan igen. Ganska så händelserik dag, va.

Filmtips!

Hösten är på väg. Det börjar bli grått, trist och kallt ute. Vad passar inte bättre då än att mysa i soffan till en bra film? Tips på tre riktigt bra filmer jag sett tidigare i år.



Slumdog millionaire

 
   The Boy in the Striped Pyjamas                            The Changeling               

Se dem, riktigt bra! Men måste medge att The Changeling är snäppet bättre än dem andra, så otroligt gripande film. Riktigt otäck, men spännande!


Jippii!

Dags att damma av dansskorna, för imorgon blir det att testa på ragga med Mandy och Bella! :D Kommer bli grymt kul. Jag har verkligen saknat dans under det senaste året. Åh, längtar. Ragga är alltså - för den som inte förstår - en dansstil.


Knas!

Hur ser det tidigare blogg inlägget ut för er? När jag kollar från Internet Explorer ser det helt ok ut, men från Mozilla Firefox ser det helt knas ut? Skumt!
Så använd Internet Explorer så ska det se ok ut, haha!


Please don't stop the music.

 

 

 


Nu när man bjuder på massvis med sjyst musik hoppas jag att något ska duga. Och ja, det blev riktigt fult med en feta ram runt varje. Men pallar inte ändra det nu. Så, stå ut !!

youtube.com is the shit! Helt enkelt.


Stockholm

Bilder från Stockholm:





Party!


Grönan!


Skulle aldrig sätta mig i denna hemska skapelse..


RSS 2.0