Brudar!

 

Vi ses imorgon. :D

 


haj.

Nu är det allt dags med lite uppdatering till mina kära där hemma. Allt rullar på här uppe, känns kanon. Nemas problemas. Däremot finns det inte ord hur mycket jag SAKNAR min lilla älsklings parvel vid namnet Mysak.. Och alla andra godingar där hemma också, såklart!! Men om knappt en vecka så kommer Johanna, Carro och Elin upp med pojkvänner!! Wiie. :)

En sak, som jag tror 90% av Sveriges befolkning klagat på är kylan som svept in över lander. Kallast här uppe var det så mycket som -30. Hua! Nu skulle jag tippa på en -20 ungefär. Men ajsiken inte bja täckisar och isolationsluva till och från jobbet. Vi har ca 500m att gå, och tro mig, den biten är redan avskydd.

Och en sista sak. Jag surfar på tele2s mobila bredband med 5GB. Men fick nyligen veta att jag REDAN, på ca 4 månader lyckats förbrukat mer än 90% av den datavolym som ingår i det mobila bredband. Detta betyder att mitt internet nu är sjuukt segt, och att jag måste köpa till ytterligare 5GB för att det ska funka bra. Dryyyygt, orkar inte krångel. Men då tänker jag slå till på 10Gb, skiljer typ 20 kr. hoho, smart att inte välja det från början.

Bildbjuu:



Mandy och Johanna på besök.


Kvällspromenix upp i backen.


Förkrök på g.


Pepparkaksbak hemma hos Erica. Mitt, Annas och Sofias hus på bilderna.
Spårade lite, men kul hade vi. hehe.


Erica & jag :)


Bild från igår. White nighte på skalet, riktigt skoj.


Sådärja.

RSS 2.0