Kanon!

Hemma "in the hole" efter två jätte roliga dagar i Stockholm. Stressshopping och utgång i lördags, grönalund igår. Haha, grönan är inte direkt min stora favorit, har aldrig tyckt om karuseller och är galet höjdrädd. :D Fast vi hade kul endå. Haha och så tajmade vi med nickelodeondagen..
Trötta sent igår tog vi tåget hem till Hedemora, och lovar att trots alla kuligheter var helgens höjdpunk att krypa till säng igår kväll. Snacka om att man var sliten.

JP's kamera pajja på tåget dit men vi hann iaf få några vackra bilder. Väntar förväntansfullt på JW's bilder.




Tattiga, jag vet! :D


Goderkväller!

Kom hem för en liten stund efter, efter att ha hängt hos syrran hela kvällen. Passat Wiggo några timmar. Han är så duktig, kan  redan gå själv med sin "gåvagn" och han kan stå helt själv utan att hålla i något, men då får man passa så han inte tappar balansen. Tuffing där. Om ca 3 månader fyller Wiggen en år också. Shit vad tiden går fort! =)
    Tidigare idag var jag och käka lunch med Johanna och Mandy. Var trevligt, länge sen vi sågs alla tre. Senare tog jag en buss till Borlänge. Nu väntar jag på att grannfejden ska börja. Efter det blir det nog nattning skulle jag tro. Mysak är så underbar, han går nästan alltid och lägger sig före kl 22.00. Om det inte skulle vara något intressantare som händer.




Kolla in grabbarna!
- Våren 09

WOOHO! :D

Ett grattis inlägg till min duktiga kusin som fixat körkort idag!!!



GRATTIS! :D

En toast och ett glas o'boy senare

Börjar bli dags att göra kväller. Måste bara påpeka att jag älskar, eller nej, älskar är ett stort ord. Men gillar Gina Tricots kollektion starkt, vilket jag nog inte är ensam om. Både snyggt och billigt. Får en sån mys känsla av att kolla på deras nya höstkläder, att jag nästan, men bara nästan, börjar längta lite efter hösten. Då man får klä sig i mysigt och stickat.
Lite plagg jag föll för från ginatricot.com:


Helt underbart.

Kollade på den helt underbara och geniala filmen Morgan Pålsson, för andra gången och den var lika bra som första gången. Man kan inte göra annat än att skratta sig igenom den. Så, hahah.





Men kvällen har inte bara varit nöjsam. Lyckades slå i min lilltån och nu är den helt svullen... Ska trösta mig själv med en kvälls toast. Vittbörd, tomatpuré, 2 skivor ost, en tomat skiva + lite kryddor (salt, peppar, oregano) ååh, då har vi den perfekta kvälls toasten som man bara måste unna sig med när man är hemma i hedemora, och dessutom.. skadad !!

Rubrik

Jag ogillar att komma på en rubrik till varje inlägg, speciellt när man inte har något bra på lagret. Något jag däremot gillar är vädret som veckan och helgen har fört med sig. Sol sen i lördags. Härligt! Hoppas det håller i sig till helgen bara. Då blir det Stockholm lör-sön med Johanna. Nice! =) Utgång med kusinerna också! Sen åker vi hem sent på söndag får se vad vi hittar på då. Johanna nr 2 (JW) var sugen på Grönan. Det visar sig vad vi hittar på. 

Helgen var ganska så lugn. Fredagen tillbringade jag bakom dataskärmen och tv:n. I lördags blev det fest. Fast tog det lugnt. Åkte hem med halv 2 bussen. Slarvig som man är, så hade jag lyckats kollat fel i busstabellen. Det visade sig att den närmaste hållplatsen jag tänkte hoppa av vid, var inte så nära som jag tänkt. Men busschauffören var as sjyst, så utan att bett om det körde han världens omväg för att jag skulle slippa gå så långt mitt i natten. Väldigt uppskattande! Mer sånt, tycker jag!
     I söndags var det jobb som stod på schemat. Därefter hade jag tänk att ta en buss hem. Men kom på att det var söndag och att det endast gick tåg senare på eftermiddagen. Hade inte ork att pallra mig till tågstationen med packning och grejer. Så tog en tidigt buss på måndag morgon till Hedemora istället. Så allt ordna sig till sluuuut.

Nu är Tim i Cypern. Han kom fram igår. Lite avundsjuk är man allt. För jag är såååå himla sugen på att åka iväg någon stans. Då menar jag inte på en "sup-resa" utan en mer minnesvärd resa där man får uppleva något nytt. Men för att göra det krävs det pengar... Ska lära mig kassan på BK nu iaf, så kommer få jobba mycket mer hoppas jag. Så kanske att man har råd med en resa till nästa vår/sommar?
Skulle vara helt underbart kul att tågluffa i Europa. Pappa har gjort det två ggr, och man blir ju lite sugen när han berättar om sina upptäcksfärder. :-) Någon som hinkar?





Höst nästa!

Nu går det mot mörkare tider. Är redan bläcksvart ute, och det spö regnar. Lite små deppigt. Den här sommaren har verkligen rusat förbi, känns knappt som att det varit någon sommar i år. Regn och kallt. Eller ah, några veckor fint har vi väl iaf fått. Känner mig inte taggad för höst och vinter. Kan vara mysigt ibland, men nix. Är inte så mycket för mörker & kyla. Skulle inte vara helt fel att haft några lusentappar på sparkontot nu och dra utomlans ett tag.

Vad har hänt i veckan då? Jobbat lite, på ett lunchställe som heter Festmakarna. Jobbade där lite extra förra veckan också. Ganska kul faktiskt. Nice mer lite extra cash. Kan behövas nu, hehe!
    I onsdags blev det utgång! Trevlig kväll. Fast gick hem innan krogen stängde. Tim var trött och satt vaken för att kunna komma och möta mig, sen skulle jag upp dagen efter och jobba. Då behöver man ju lite sömn. Var tacksam för att Tim kom och mötte mig, gillar inte att gå hem själv på natten. Eller, jag skulle aldrig göra det heller. Sen ligger min lägenhet ca 3km från stan, det är ju en bit. Så tack för att du orka vara vaken gubben=)!
   Igår följde jag med syrran och testade thai boxning för andra gången. Får se om jag ska fortsätta. Vet inte om det är riktigt min grej. Men samtidigt är det bra motion och man lär sig självförsvar. Men vi får se, ska dra en funderare.

Nu ska jag snart ut på en "kissrunda" med Mysak, som har lite överskotts energi idag verkar det som. Vi har busat så mycket, gått långt, kört lite aktivitets träning mm, men ändå vill han bara leka mer, mer, mer! Killen som aldrig tröttnar!

Lite bilder från i onsdags:






Dagens skönaste!

Haha, dagens skönaste idag går till Mysak. På bussen till Borlänge frågade Tim mig efter ca en halvtimme fråga var Mysak var, ja under mitt säte sa jag. Tills jag kolla och då såg jag bara hans koppel. Och vad låg Mysak då? Jo ca 3 säten bak i bussen. Kvinnan bakom mig sa något i stil "ja, jag såg honom komma krypande här under sätena förbi mina ben." Haha, undra vad hon tänkte, och undra varför hon inte sa något? Aja, måste sett kul ut iaf. Mysak är mästare på att krypa. Därför har jag lärt honom det på kommando.


hejdå mina älskade, haha!

Packat ihop lite kassar med kläder som jag förhoppningsvis ska sälja på loppisen på lördag. Syrran och jag tänkte sälja lite om det fortfarande finns plats. Blir nog att boka imorgon i så fall. Buhu, skär lite i hjärtat. Men antagligen kommer jag INTE använda dessa plagg igen. Och vissa kläder råkar ju vara oanvända så någon annan behöva dem säkert bättre, lika som att jag är i behov av pengar just nu.
Vi få la se!


Fuck, är så förbaskat shopping sugen. Inte shoppat loss sen, eh, Maj? Men är stolt över mig själv som håller i pengarna så bra. Eller är iofs inte så mycket pengar att hålla i för tillfället men endå!



snipp snapp slut.

Söndagsmys!

Åh, rackarns vad trött jag är. Sovit i hedemora i helgen, men jobbat lör-sön. Så blivit lite pendel hit och dit. Drygt på helger då det går så dåligt med bussar. Imorse fick jag kliva upp halv 7 för att hinna med en buss som gick vid 8, trots att jag började 12. Då tyckte jag lite synd om mig själv seddu. Pappa hade lite party hos oss igår. Tanken var väll att vi, jag, johannorna och Tim skulle kika läget på kingen i Hedemora, men ingen orkade. Och tur var väl det, så man kom upp i tid.
I fredags hängde jag och jw hemma hos jp. Såg en sjuk komedi, haha. Så det blev en lugn helg igen, skönt. Det behövs känns det som.
Ikväll blir det söndagsmys själv hemma i lägenheten, men med Mysak såklart. Skönt och vara själv då och då Man är lite såkallad ensamvarg ibland, det är därför vi passar, Mysak och jag. Min egna lilla varg. Eller, de flesta brukar kalla honom för räv. Blir snart en lång promenad, sen en film eller något liknande.
Idag åker kusino tillbaka till Stockholm, efter att ha varit i Hedemora en månad. Tyvär har vi inte hunnit ses så där jätte mycket. Men lite iaf. Och ses ju snart igen, när jp och jag kommer ner och hälsar på. :D Tummen upp för det!

Lill lördag.

Det verkar som att alla festar och roar sig ikväll. Själv ska man upp tidigt och jobba. Gått upp 7-8 hela veckan och tycker bara så synd om mig själv! Fast skönt med lite extra cash denna månad. Blir nog att åka ner till Stockholm sista helgen i augusti med Juha och spendera dem;)! Nejdå, men lite iaf.

Har tillbringat lill lördagen hos syrran. Passade Wiggo ett tag först, som var så snäll och duktigt som vanligt. Sen har vi grillat. Det satt inte helt fel.
Nu är jag hemma, kall och trött. Ska snart krypa ner i sängen och läsa! myspys.

Najjtiinajjt.


Sussar fint i vagnen.



Duktigaste lilla killen som redan lärt sig stå.

Så sitter man här.

För er som undrar, har fjällen turen varit bra. Vi kom hem i söndags eftermiddag. Ganska lagom att åka iväg så där tors-sön bara. Det är en liten bit att åka, men det är absolut värt det!


En vacker men trött Mysak på väg upp till fjällen.



Tim och jag vid Klövsjöbadet.



Här busas det uppe på loftet. :D



Ett gäng renar passerade förbi mig och Tim.



Tim, fin i solnedgången uppe på lillfjället.



Två trötta vovsingar på väg hem.



Ja, sen har jag jobbat nästan 18h på två dyng, 7 igår och nästan 11 idag. Ingen big deal för en annan, men slitsamt för mig som ännu inte är van! ;D
Och så sitter man här, ensam i sin lilla lya. Tim åkte hem idag, men vi ses nog till helgen. Nu är jag trött alltså, så nu blir det att krypa ner i sängen och somna till min lilla hunds snarkningar, haha!

Godnatt med er allesammans.


Fjällen imorgon.

Åker upp till stugan imorgon, som ligger i Vemdalskalet. Ska bli niice. :) Hoppas inte att det är lika mycket mygg där som i Hedemora.. hehe!
För er som inte känner till Vemdalskalet så ligger det högst upp i Vemdalen. Våran stuga gränsar exakt mellan Jämtland och Härjedalen, så lite klurigt med svar om någon undrar vilket landskap det ligger i.

Bild tagen från fjällen förra hösten.

Min kusin tipsa för några månader sen om att läsa boken "Så dumt!" av Mia Törnblom. Inte förens nu känner jag mig lästaggad. (Har inte så mycket intresse för läsning, måste förbättras.) Så idag kikade jag och kusselino läget på bibblan i Hedemora, och såklart var den boken upptagen. Men det gjorde inte så mycket, för den fanns i pocket format för 70 kr på hemköp, som hittat!
Boken är en självbiografi om hennes liv som narkoman och kampen till ett drogfritt liv.


Nu ska jag packa klart, sen sussa. haj!

Lite upptadering

Jag börjar tröttna lite på att blogga, med tanke på att det är nästan ingen som läser!! Känner mig ganska... ointressant. ;) I går, eller ah nu blir det i förrgår var det en lyckad dag, 12 pers!! haha, nästan rekord. Annars brukar genomsnittet ligga på 5 pers. Men jag tror att jag vet vilka som är mina trogna läsare. Johanna.W, Johanna.P, Jonas, Carro och sen berättade min farbror att han också brukar läsa, vilket var jätte kul att höra. Så, min sista trogna läsare kanske kan vara Örjan. 


Haha, i denna takt kommer jag lätt slå blondibella och alla de andra populära bloggare.

Happ, vad har hänt sen sist då. Inte mycket faktiskt. Mysak, stackaren, har varit dålig i magen i en vecka nu efter att ha bytt foder. Så nu skall han endast få ris och kokt kyckling. Blev lite orolig för honom ett tag, men nu tror jag att det är på bättrings vägen.
Bara för att han är så go och söt, och att det är lite synd om honom, så bjuder jag på denna underbara bild från helgen på min lilla rackare. 


Mysak softar på balkongen under mitt lilla inflyttningsparty.

Ja, juste. Nu kommer vi till dem roliga uppdateringarna. Hade en liten inflyttningsfest i helgen. Passade bra när Johanna och jag var klara med all målning i lägenheten. Jätte trevlig och rolig kväll. Kanske att det blev ett eller annat glas för mycket, men vad gjorde det. Vi hade ju kul iaf. :-)


Världens bästa Johannor förgyllde kvällen, såklart!


Tim and Danne.



Puss på dig, min lilla kille.


 :D


 Yey!


Carro och en jätte trevlig tjej (åh jag är så dålig på att minnas namn) som Erika tog med sig.
Var ända bilden jag hade på dig Carro framifrån. Men du är så söt så, trots att du lipar lite kaxiiih. :D


                        Sen forstatte kvällen på S2, som bjöd på skitmusik, men vi dansade för det.
Ogillar trance/techno, det är inte bra musik. Det ska vara a´r´b annars fåre nästan va!!

Åkte hem till Hedemora idag. Det är så himla mysigt att komma hem, och inte minst att få äta pappas mat. Blir ju inte så mycket "mat" hemma i lägenheten, typ havregrynsgröt, ägg, makaroner, pannkaka. Lixom, enkla saker. Men ska bli ändring på det, så småningom.

Naj, nu ska jag nog sova. Kanske ta en sista titt i kylen. (Lär ju alltid kolla efter nyheter när man väl är hemma). En kvällsmacka brukar inte sitta fel, och sen.. ska jag sova!

Så, godnatt med er, trogna läsare..

RSS 2.0