Midsommarhelgen

Det har varit en ovanligt lugn midsommarhelg med nattning före kl 24.00 både fredag och lördag. I lördags var det namngivning för lilla Wiggo hemma hos oss. Så vi tillbringade midsommarafton (fredag) med att baka och städa.
Lördag, namngivningsdagen, blev jätte lyckad och fin. Ni som undrar vad namngivning är, så kan vi jämföra det med ett dop fast utan präst.
Dagen började med en välkomstdrink, och fortsatte med låten Välkommen till jorden som Axel och Susanna Fritz spelade, sen blev det dags för själva ceremonin där pappa berätta Wiggos andra namn - Oscar - som Fredrik heter i andra namn. Efter ceremonin spelade Axel och Sussie två låtar till Sång till friheten och Mitt lilla barn. Åh, Sussie och Axel det var så himla fint! :) Efter detta var det dags för smörgårdstårta och fika.
Jätte mysigt att träffa en del av släkten igen, och allt annat trevligt folk. Wiggo verkade också nöjd, var glad och busig ända till kl 21 på kvällen.

Kladdkakor på gång.


Smarriga smörgåstårtor


Sussie och Axel spelar och sjunger så fint.


Pappa berättar Wiggos andra namn Oscar
Wiggo verkar glad över namnet.


Lite folk.


Wiggo fick bl.a. ett körsbärsträd.


Sötaste och goaste lilla killen.


Kommentarer
Postat av: Jonas

va fint d ser ut att ha varit :) sorry att jag inte kunde komma :( Hade varit kul, men du ska nog se att d blir nåt i sommar ändå ! :)

2009-06-22 @ 08:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0